Cumhuriyet Anaokulu
BAĞLIK MAH. KETENLİLER SK. CUMHURIYET OKULÖNCESI OKULU NO: 9/1 KUMLUCA / ANTALYA

VİZYON

Okul öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, sürekli gelişen eğitim yaklaşım ve uygulamalarımızla alanında lider bir okul olmak.

MİSYON

Kumluca´daki 36-72 Aylık Çocuklara; Okulumuzun Erişilebilir ve Fırsat Eşitliğine Dayalı Yapısı İle Kaliteli Eğitim Öğretim İmkanı Sunmak,Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda sürekli gelişen eğitim ortamlarımızda, ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda bilgiyi edinen, araştıran, sorgulayan, düşünen ve yorumlayan, bilinçli, geleceğe güvenle bakan, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade eden, vatanına milletine ve bayrağına bağlı, sorumluluk bilinci gelişmiş, erdemli ve karakterli bireyler yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.

İkili Öğretim

Sabahçı Grup : 08:00 - 12:30 Öğleci Grup : 13:00 - 17:30

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.

175 Öğrenci